Семеен хотел Замъкът
Бургас


кв. Сарафово, ул. Баба Тонка 13

0889 15 70 44

Заявка за резервацияРесторант "Замъка" в бургаския квартал Сарафово е известен с оригиналния вид на сградата, в която се намира едноименният хотел с чудновати кули и веранди с ярки цветове, разположен на морския бряг. Интериорът там ви кара да се чувствате като участник в приказен сюжет. Всеки момент, струва ви се, отнякъде ще изскочи Пепеляшка или пък Котаракът в чизми ще се появи издокаран в пищни одежди. Именно това е целта на собствениците - гостите им да се потопят в един магичен свят и така да забравят за забързания ритъм на живота отвън.

Тук можете да видите стенна мозайка от полускъпоценни камъни, аранжировки от огромни океански раковини, фантастични рисунки, красящи стъкления таван. Най-впечатляваща обаче е градината, в която цъфтят стотици екзотични растения. Там има доматено дърво, райска ябълка, пасифлора, лаврово дърво, десетки видове кактуси. Повърхността на малкото езеро е отрупана с розови и бели водни лилии.

Посетителите не пропускат да си направят снимка за спомен до кътчето с корабокрушенеца, наподобяващо самотен остров. Оригиналната аранжировка от страховита кукла пират, разбита от морска буря лодка и сандък с пиратско съкровище са любимо място за игри на малчуганите.

Кухнята тук ще ви поднесе приятни изненади. Необичайните украси на гозбите и екзотичните подправки, които готвачът ревностно пази в тайна, превръщат вечерята в истинско кулинарно приключение. Прясната риба, изпечена на скарата с дървени въглища, и морските деликатеси, поднесени с пикантни сосове, ще ви бъдат предложени в комбинация с отлежало вино.

Дори и за кратко да се отбиете тук, тихата музика, звучаща сред зеленината на градината, прохладният полъх на бриза и ароматът на цветя ще оставят у вас незабравим летен спомен.


Стандартна оферта 2008
Тип настаняване Минимум Максимум
Единична стая 40 лв.  
Двойна стая (1 двойно или 2 единични) 45 лв. 55 лв.
Студио (1 двойно легло + 1 единично) 60 лв.  
Мезонет (2 двойни легла + 2 единични + едно двойно на трето ниво подходящо за деца) 50 лв. 90 лв.


Хотелът предлага гъвкаво ценообразуване в зависимост от сезона.

За конкретна цена на нощувките в интересуващия Ви период от време, моля отправете запитване на e-mail или се свържете по телефона.

За нас ще бъде удоволствие да отговорим на всички Ваши въпроси.